Ahol a hősök gyűlnek...

HeroHUB

Karitatív képregénytalálkozó

avagy a Deb-Con, ahol a hősök találkoznak

2015. augusztus 15. - fehersolyom

Voltatok már képreény/anime/cosplay találkozón. Ha ezt a posztot olvassátok akkor valószínűsítem, hogy igen.

És voltatok már karitatív képregénytalálkozón? Na azon biztos nem, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy olyan még sosem volt kis hazánkban.

De ez most változik: augusztus 23.-án a Debreceni Ifjúsági Házban Vi So és a Debreceni Hősök közös szervezésében megrendezésre kerül a "Deb-Con, ahol a hősök találkoznak" című rendezvény.

10835159_784449374956892_4102866095458367973_o.jpg

A karitatív cél, hogy a képregény őrültek, cosplay fanatikusok mellett néhány állami gondozott srácnak is örömet okozzunk ezen a napon.

Az örömteli percekről pedig egy csomó beöltözött ember (vagyis Ti) fogtok gondoskodni, és persze azok a szervezetek akiket meghívtunk: a nap folyamán harcművészeti bemutatók tekinthetőek meg a Combat Club Debrecen és az Asahi Aikido Klub jóvoltából, táblás és androidos fantasy játékokat lehetmajd kipróbálni Váradi János segítségével. A bátrabbak gyakorlatban is kipróbálhatják a kalandozást a Keleti Erdők Vándoraival, és közben a Lángoló Csigák is mutatnak majd egy két zsonglőrtrükköt.A Debreceni Moly Klub könyvbarátai beszélgetnek majd a kortárs sci-fi és fantasy irodalomról, és a KLK RPG Klub is megjelenik majd, hogy a szerepjáték iránt érdeklődök enyhíthessék kíváncsiságukat. 

A kockák is örülhetnek: a Kocka Barlang és az Apple szervíz is jelen lesz az eseményen....

Egyszóval, aug 23.-án jöjjenek azok akik:

-képregény/cosplay rajongók és Debrecen vonzáskörzetében élnek

-képregény/cosplay rajongók és nem félnek utazni egy kicsit egy jó buliért

-képregény/cosplay rajongók, és szeretnek segíteni is

"Deb-Con, ahol a hősök találkoznak", augusztus 23, 10.00-18.00, Debreceni Ifjúsági Ház. Belépő: 500 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://herohub.blog.hu/api/trackback/id/tr977709320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása