Ahol a hősök gyűlnek...

HeroHUB

Geek Hotelek Szuperhős ihletéssel TOP 10

2015. október 08. - fehersolyom

A turisztikai üzletág is felfedezte a szuperhősökben és sci-fi filmekben rejlő lehetőségeket.

Csináltunk nektek egy rövid összeállítást ezekről, hogy tudjátok, hova mentek nyaralni legközelebb.

1. Batman Room

Taiwanon található az Éden Hotel. Mindenki nyugodjon meg, Berki Krisztián nincs ott. Van viszont Batman szoba, amelynek berendezésekor a Denevérbarlangot vették alapul: a fürdőszobától, a TV-n keresztül a tükörig minden "betmenes". Ja, és kétszemélyes!

batman-themed-hotel-room-building-attractions-photo-u3.jpg

2. Tron lakás

Na jó, ez nem hotel, hanem lakás. Egy kis svéd városkában Ben Rousseau és Ian Douglas-Jones, a két fanatikus Tron rajongó épített egy szobát a film díszletei alapján. Reméljük, vendégszobának azért kiadják néha, hátha egyszer arra járunk...

tron-hotel-room-building-attractions-photo-u2.jpg

3. Harmadik típusú találkozások

Még mindig svédek, és még mindig sci-fi. Spielberg klasszikusát vették alapul az alábbi UFO-hotelnél. Képzeld el, hogy egy sötét erdőben alszol egy repülő csészealjban. Ugye, milyen vonzó lehetőség? Már foglalod is a  jegyet, mi?

close-encounters-hotel-room-building-attractions-photo-u4.jpg

4. Spiderman Room

Ha Peter Parkerhez hasonlóan túlvállaltad magad, akkor ideális hely a pihenéshez az athéni Baby Grand Hotel Pókember szobája. Íme:

spider-man-hotel-room-building-attractions-photo-u2.jpg

5. James Bond szoba

Akarsz egy romantikus hétvégét? Akkor menj el Párizsba, vedd ki ezt a szobát, vezesd be a csajodat, majd nézz a szemébe, és mondd: my name is Bond--James Bond. A hatás garantált...

james-bond-007-hotel-room-building-attractions-photo-u2.jpg

6. House of the Superheroes

Bankokban nem aprózták el, egy egész hotelt neveztek el a szuperhősökről. A szobákban szuperhősös képek vannak a falakon, a gyerekrészlegen pedig még az ágynemű is Pókemberes.

54372323.jpg

7. Harry Potter Room

Gyermekbarát hely lehet a London központjában lévő Gregorian Hotel, ahol egy Harry Potter ihletésű szobát rendeztek be. (az ára mndjuk nem gyermek-és családbarát, de ez már egy másik kérdés).

harry-potter-fans-can-stay-in-hogwarts-themed-rooms-building-attractions-photo-u2.jpg

8. Star Wars

Akarod a saját bőrödön megtapasztalni, hogy milyen sanyarú körülmények közt töltötte gyermekkorát a galaxis megmentője, Luke Skywalker. Megveheted az élményt! Tunéziában tárt karokkal vár Sidi Driss Hotel.

hotel-sidi-driss-the-real-life-tatooine-of-star-wars-building-attractions-photo-u3.jpg

9. Star Trek

Sao Paoloban található a hely, ahová bemész és azt mondod, hogy: "Mr. Spock, kérek egy szobát." 600 dolcsiért  a tiéd is lehet egy éjszakára...

star-trek-hotel-room-building-attractions-photo-u3.jpg

 

10. Twilight Room

A leggeekebb, legnyálasabb szoba. Tiniknek ideális elvonulóhely. Wahingtonban. Baldachinos ágynemű, Bella szerelmi háromszöge  a falon, mi kell még?

twilight-hotel-room-building-attractions-photo-u2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herohub.blog.hu/api/trackback/id/tr287869144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása